FRÅN HELGEN

Här kommer av det jag köppte i helgen. Det var ganska kul att shoppa denna gång eftersom att jag fick med mig massor av smycken. Kolla in.


Allt på rea för 19 kr på ginaTricot.


RIKA RIDDARE

Jag vaknade klockan 8:00 idag och var hyfsat trött men nu har jag vaknat till lite. Jag har nämligen studiedag idag så jag ska försöka plugga snart. Annars lagade jag fattiga riddare som jag tycker ska heta rika riddare. Är man riktigt fattig så har man inte råd med alla saker man behöver till och sen spis och stekpanna så rika riddare heter det i mitt huvud, haha!


Mrs.Cullen

Ah, ja detta blev föredetta Mrs.Swan. En vacker Mrs.Cullen i en helt underbar film. Jag gick dit med mina kompisar och vi satt och grät oss igenom hela filmen för den var så sjukt underbar. Så fin och bra gjort men självklart så hatar jag slutet och jag kan inte vara den ända, eller? Men det var ett litet misstag som jag la märke till. Skulle inte Bella & Edward byta ut orden "tills döden skilljer oss år" till "så länge vi båda andas"? (Fast på engelska då :P) Aja, den var sjukt bra ändå och så fick jag med min fina saker hem också.


1. Kalender. 2. Biljetten. 3. Kvittot till kalendern. 4 .Popcorn kartongen. 5. BD armband.
6. Bio presentkort (oladdat). 7. Ett extra BD papper från armbandet.


BERGEBYKROGEN

Som jag sa så var jag och min kusin i hennes pappas resturang en dag och jobbad och gjorde massa kul. Och nu kommer lite bilder däifrån :)



Min & Avins frukost där: Pizza gjort av oss.


Hur stor är inte den här deg klumpen. Pizza deg och detta tog typ slut på en dag.


BREAKING DAWN DEL 1

17:45 kommer jag och fyra av mina kompisar sitta i Heron City och kolla på Breaking Dawn. OMG, vad jag längtar. Några av mina andra kompisar har redan sett den och berättat pytte lite...och snart kommer jag och sitta och kolla. Ni vet inte hur glad jag är, jag har längtat efter detta i mer än 1 år. Näst bästa dagen detta år (Bästa var självklart på Twilight Eventet).



TRÖTTA JAG

Nu är jag tillbaka från Gävle och har haft ett bra höstlov. Det blev ingen Halloween fest men lite hembakade godingar och film var super mysigt. Jag och min kusin fick följa med hennes pappa till jobbet och han är typ delägare till en resturang och det var bara han och nån annan där så vi fick hjälpa till med att, servera, plocka bort, diska och laga lite smått. Det var super kul och bilder kommer sen. Nu ska jag försöka plugga men med min trötta hjärna så kommer det inte gå så bra. :/

MOT GÄVLE

Nu ska jag spendera de sista dagarna på höstlovet i Gävle med mina kusiner och det ska bli super kul. Där brukar jag skratta ihjäl mig varje dag eller det är det jag brukar göra med Avin. Men jag kommer säkert inte ha någon tid att blogga men jag lovar att återkomma med vad som hänt och kanske några fina bilder. Vi ska göra lite kul där och kanske ha en spå kallad efterbliven Halloween fest, haha men vi ses. Ska byta om nu men vi ska inte gå förens klockan 17.00-19.00 så 2 timmars bil tur väntar då. Bye bye så länge. ♥


GRÖT MED KÄRLEK

Själv gillar jag inte grött och om jag ska äta gröt blir det risgrynsgröt och i små mängder. Men om man har en lillebror hemma som gillar det så får man väl värma lite gröt till honom. Han ville ha det med kanel och sylt så jag passade på att ha lite kul med gröten. Hehe kolla bilderna nedan.



SVAR PÅ KOMENTAR

Postat av: Sandra om FUSK PANNKAKOR När: 2011-11-02 @ 10:27:44
FRÅGA: Hej, vart kan man köpa de där färdiga pannkaks grund pulvret?

SVAR: Hej Sandra! Man kan köpa Grundreceptet i nästan alla matbutiker och den heter: Favoritpannkakor. Jag köte den från Hemköp. Kramar från Helin! ♥


(Fortsätt komentera och glöm inte att skriva din blogg adress om du har så kan jag besöka den)


DEN 1 NOVEMBER 2011

När man är uten en stund med sin bror så ville man ta sina 2 första snabba bilder ute i det fina höst/löv vädret.


IN LOVE WITH MUM'S SHOES

Min mamma köpte nya skor igår och jag älskar de, de är super snygga och sköna på samma gång. High Heels år 2011, typ. Hehe, nä men älskar de så tyr att jag och mamma har samma sko storlek. Yay. :D (Ska låna mammas skor då & då).



RIHANA MARATON

Yes, hemma hos mig så sitter man och pluggar och lyssnar på Rihanna på radion. NRJ, spelar alla hennes låtar typ och jag gillar henne så varför inte. Hon kommer ju uppträda i Globen idag & imorgon men jag kan inte vara där så jag gör min egen konsert hemma i köket, haha.

ps: Hoppas att hon är frisk nu, hon hade influensa när hon skulle uppträda i Malmö så hon fick ställa in. Krya på dig Rihanna. ♥


RSS 2.0