FUSK PANKAKOR

Jag bestämmde mig för att göra pankakor men det fanns inte så mycket mjöl hemma så jag gjorde så kallade fusk pankakor. Det fanns pankaks grund färdigblandat i nån mjölformat som man bara skulle blanda med vattenm och de blev super goda ändå men jag föredrar hembakade pankakor. ;)




DOING BREAKFAST

Yes, hemma hos mig är det första dagen på höstlovet och jag ska nu sätta igång att göra frukost till mig och min lillebror som också är hemma. Vad det blit vet jag inte än men lovar att ta bilder (kommer säkert bli vanlig tråkig frukost) och lägga upp dom sen. Kramar från mig så länge. ♥

17 AGAIN

Jag kollade runt lite på vad som fanns på tv igår och så såg jag att 17 again var på kanal 4 så jag slog på den lutade mig tillbaka och kollade på filmen. Den var superbra, jag har velat se den förr men har aldrig gjort så gjorde det nu.

Oj, glömde vrida tillbaka klockan en timme. Måste göra!


BRUCE LEE - THE BIG BOSS

Idag så köpte jag 3 filmer: The big boss, Forest Gump & 2012. Jag har sätt Forest Gump för men älskar filmen så köpte den så jag kan kolla på den när jag vill. 2012 ska jag se nån gång under veckan (Nej jag har inte sätt den), men jag såg The big boss idag med min pappa och lillebror och den var jätte bra. Haha, dåliga ljud efekter mm men det är inte så konstigt eftersom filmen gjordes under 1970-talet. Rekomenderas. :)

 

 


LARMET GICK

Haha, igår så fick vi gå ifrån kön eftersom insläppet blev lite försenat så vi passade på och värma oss inne i globens centrum. Jag vet inte om ni vet vart men när man kommer in där vid mcdonalds finns det många trappor upp rakt fram där man kan gå upp och ner. Först gick vi ner och sen upp och sen bestämmde vi oss för att gå ner igen och öppna en dörr som "inte" var larmad så vi öppnade den och det var typ ett garage och efter en stund så gick larmet och vi sprang upp som om inget hade hänt och gick in i nån afär. Alarmet slutade efter en stund, ahaha visst är vi smarta? :P


NUMBER 150

LÄS ALLT FÖR ATT FÖRSTÅ :)

Oj, kvällen igår var helt underbar. Jag drog från skolan tidigt och kom fram till kön vid hovet tio i 11. Vi fick nummer av ett par tjejer och jag vick nummer 150 och sen skulle man vara där klockan 12 & klockan 1 för av prickning och upprop eftersom man hade skrivit upp sig på en lista förr. Det var is kallt när vi väl stod ute i flera timmar men jag lovar att det var vär det. För när vi kom in till hovet så stod vi näst längst fram (inte vid gallret där man kunde få aoutografen dock). Vi stod där inne i 2 timmar innan det hände saker. Artisten Christina Perri visades upp på skärmen och visade sin nya musik vidio som var helt underbar. Sen kom Mange Makers och hela hovet blev galna, sen kom Oleg och ahah han var ju underbar. Knappen Och Hakim som var värdar var duktiga på att fördröja tiden, men de var super roliga. Vi tränade på vågen innan vRob och Ashley skulle komma in. Sen kom någon skum artist som inte fick mycket skrik alls eftersom ingen visste vem han var: Thomas Stenström och sen kom underbara Nause.
Och de visade helt makalösa fina klipp från den kommande filmen Breaking och jag vägrade filma det för att jag själv skulle kunna uppleva känslan där och jag kunnde inte hålla mina tårar. Sen kom Rob och Ashley i och alla skrek och det var helt underbart att de tog sin tid och skrev autografer till typ alla som stod där. När de kom och satte sig kastade typ alla saker till de och Cissi som interjuvade de var jätte duktig. Jag stog helt mosad och försökte putta tillbaka. De två norskar framför oss orkade inte mer så de gick och jag fick stå länst fram och jag och min kompis skängde slängkyssar och vinkade till de på speciella sätt och båda kollade på oss och gjorde exakt samma sak till baka och jag blev överlycklig och fick en chock hahah! Men men sen kom Ulrik munter och alla gick där framme så vi pasade på att gå framm och han vinkade också till oss + Hakim.

Hoppas ni orkade läsa allt, slänger upp bilder nedan och kanske nån vidio men kvaliten är inte bra eftersom det var svårt att ta bilder när alla trängdes. ♥












INGET FREDAGS INLÄGG

Som ni kanske vet så ska jag gå på Twilight Eventet imorgon så jag kommer inte hinna blogga. På morgonen blir det bara stress och sen ska vi börja köa ca 11-12 tiden och sen kommer jag vara super trött när jag kommer hem så ni får hålla ut (om det nu är någon som läser min blogg). Kramar från mig så länge så lovar jag att lägga upp bilder sen. ♥


MIN MIDDAG FÖR DAGEN

Jag skulle lägga upp maten och då märkte jag att pappa hade gått ner för att hjälpa mamma med tvätten så jag blev forever alone ingen. Haha, typiskt mig alltså. Men jag tog lite bilder på min mat så tänkte visa er men jag kan inte lova att upplägget eller bilderna är finemanga men det är mat ;)

PÅ TALRIKEN: Lax, fisksås, tomatsås, potatis & lite sallad.


"NY LÄNK"

Ni kanske redan har lagt märke till den nya länken som har poppat upp? Det är en länk till min kusin Avins blogg. Kolla gärna in den om ni vill. :)

LÄNK: avins.bloggplatsen.se




(Liten bild från hennes blog, hiihi)

 


EVERYTHING IN ONE

Idag var det förseningar på tunnelbanorna pga halka och det var propfullt så jag bestämde mig för att gå av vid blåsut och promenera till skolan och kom 40 minuter tidigt och var forever alone :( Men jag överlevde och nu sitter jag med värsta träningsvärken i rumpan, knäna, låren och axlarna. Hur ska jag klara av Twilight Eventet imorgon? Sen väntar jag på att maten ska bli klar (lax å potatis) och ska göra svenska läxa! Some help here?




NO-LIFER (1)

OM DIG

Namn:
Helin
Ålder: 14
Smeknamn: Helinke & Hellan 
Syskon:
Lillebror
Intressen: Musik & vänner
Bra egenskaper: Humor & Hjälpsam
Dåliga egenskaper: Gnällig
Linje/klass: J/8
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Brun
Skostorlek: 36

ANNAT OM DIG

Höger- eller vänsterhänt:
Högerhänt
Humör just nu: Trött men glad
Favoritgodis: Choklad & Pim pim
Är det nåt du absolut inte äter: Kinesista friterade sötsur potatis - fyfan fick magsjuka av de en gång
Kläder just nu: Jeans, linne &kofta
Musik just nu: Hurt av Christina Aguilera
Vad sa du senast: Ja det är det säkert
Sommarplaner: Gahh, ingen aning
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2/3 
Favoritväder: När det luktar fuktigt och regnar ute
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En bok hur man kommer därifrån, musik & alla jag känner
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Sparare
Bästa film: Twilight & Sharkboy and Lavagirl
Tror på liv på andra planeter: Tja, inte riktigt
Kommer du ihåg din första kärlek: Har inte varit riktigt kär...
Älskar du henne/honom fortfarande: --
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, varför skulle jag?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Haha, ja
Snarkar du? Neh
Stjärntecken? Vågen
Rädd för insekter? De flästa
Äckligaste insekten: Larver
Största svaghet: Kan inte hålla tyst...
Chips, morötter eller godis? Chips
Pizza eller hamburgare? Pizza
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Är du rädd för blod? Tycker blod är obehagligt men inte rädd
Gillar du att sjunga? Älskar det
Anser du att du är stark? Haha, nej
Brukar du sola? När jag är på semester, annars sällan hemma i sverige
Röker du? Neh
Snusar du? Neh
Använder du knark? Neh
Har du en vana? Pratar för mycket

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng:
Jah
Du pratade med: Pappa
Du gick på bio med: Pappa, lillebror & syssling (Gisselle)
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Ingen aning?

SENASTE

Mat du åt: Cola
Kram: Vendela
Puss: Mamma
Känslan: Trött 
Resa: Cypern i sommras
Glädje: Fått äta pizza
Dröm: Att jag sprang runt som en kanin - Ahahha
Boken du läste: En komikers uppväxt
Personen du träffade: Pappa
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Avin
Gången du åt en 7-eleven korv: Och det skulle ju jag komma ihåg?
Gången du var utomhus: Klockan 16.00 idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förrigår
Saken du köpte: Risen

PIZZA WITH DAD

Eftersom mamma jobbar sent och min lillebror är på halloween klass fest så bjöd pappa på middag idag. Det var super mysigt och gott men tycker sýnd om pizzan eftersom jag bara orkade äta halva (har aldrig ätit mer än en halv pizza) men jag är mätt och belåten. Tog tyvärr ingen bild men ni får nöja er med en crazy bild på mig nedan!


NYTT HEM FÖR SL KORT

Vem har inte tröttnat på de röda fodralen till SL korten? Det har jag och blev jätte glad när pappa kom hem med ett nytt fodral som han köpt från Bokia. Tack pappa, nu är jag snäppet onormalare än alla SL's resenärer, haha!


TWILIGHT EVENT INFO

Här kommer info om tider & upplägg till Breaking dawn fan event den 28/10-2011 i hovet/globen.

Insläppet kommer att ske utanför Hovet (globen) klockan 16.00. Hela programet kommer där efter att dra igång klockan 18.00. Det har funnits biljett utdelning till V.I.P och vanliga förra veckan men finns fortfarande att få tag på genom olika tävlingar i landet.
Det är Robert Pattinson & Ashley Green kommer att vara heders gäster och båda är skådespelare från twilight. Knappen & Hakim kommer att vara värdar och Cissi Wallin kommer att hålla interjuvn till stjärnorna. Dessa artister kommer spela: Ulrik Munter, Oleg, Naouse, Mange Makers och Thomas Stenström som kommer att stå för live musiken.
Man får börja köa utanför hovet tidigas klockan 07.00.



I LOVE MY LIFE RIGHT NOW

Visst är det bara suveränt men good news ibland jag menar fick ledigt en halv dag bara för att gå på Twilight Eventet på fredag av min lärare. Undrar om det är något fel på honom, sen när blev han snäll? Vi har V.I.P och allt men man vill ju komma så nära scen som möjlit för att kunna få autografer och få bra bilder så jag kan dela med mig av till er. Så alla vinner på det, haha. Nu ska mina föreldrar skriva på en lapp och sen är det bara och vara glad hela livet...


(Tänkte komma med ett inlägg om info, upplägg & tider på bloggen senare idag)



 


DAGENS FRÅGA & SVAR


Jag tänkte dra upp en fråga som jag fick men aldrig svarade på på min förra blogg, och frågan lyder såhär:

FRÅGA: VILKA BLOGGAR LÄSER DU?

SVAR:
Jag läser många bloggar från folk i min skola men jag följer tre bloggar varje dag vilket är: Kenzas.se Fokis.se & Tinkerbella.blogg.se eftersom de är interesanta och de är liksom sig själva.

Tack för för frågan, tyvärr kommer jag inte ihåg vem som  ställde den. Men fortsätt fråga mig via min mejl och skriv om du vill att jag ska ha med ditt namn eller blogg (om du har någon) så kanske jag kan länka.

KONTAKT: [email protected]

(Du kan hitta mer frågor & svar om du kollar in den nya kategorin Frågor & Svar)


SVARTA FJÄDRAR

När jag var ute och handla igår fick jag med mig bland annaten svart fjäder accsesoar från Ur & Penn som bara kostade 39 kronor så tänkte why not?



 

 


DEN 22 OKTOBER 2011

Ombytt och klar för avgång, fast inte riktigt än. Ska nämligen på 8:års kalas hos min mammas kompis och vi ska troligen vara där till klockan 01:00 PÅ natten. Så lördags kvällen - CHECK. Har varit och shoppat kläder och en fin hår accsoar i centrum och visar upp sakerna senare men nu ska jag fortsätta och planera sminket till min lillebrors kommande Halloween/klassfest. See ya!!



RSS 2.0